2 Ιουνίου, 2020

Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων και Animal Action έβαλαν σπιτάκι για τις αδέσποτες γάτες του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε η οποιαδήποτε προσφορά στους συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη είναι πολύ σημαντική. Το ίδιο και στα ζώα, τα οποία συνήθως τα ξεχνάμε και ξεχνάμε πόσο δύσκολα είναι να ζουν στους δρόμους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ – Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου ΑθηναίωνGrigoris Leon, https://www.facebook.com/grigoris.leon και οι εργαζόμενοι του Κέντρου που δίνουν αγώνα για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Όμως δεν ξεχνάνε και τα ζώα, τις αδέσποτες γατούλες που ζουν χρόνια στον κήπο του Κέντρου. Έτσι ζήτησαν ένα σπιτάκι για να μπορούν να μπαίνουν μέσα και να προφυλάσσονται.

Η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων, με χορηγία της Animal Action https://www.facebook.com/AnimalAction/?ref=page_internal  τους πήγαν ένα όμορφο σπίτι που το έβαλαν στον κήπο του Κέντρου.

Δείτε την ανάρτηση της Σεραφίνας Αβραμίδου, https://www.facebook.com/serafina.avramidou  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος υπεύθυνη για τα ζώα του Δήμου Αθηναίων, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10159045417702908&set=pcb.10159045418442908&type=3&theater

   

Κοινοποίηση:
Tags: