9 Σεπτεμβρίου, 2016

Adopt-a-thon: Νέα Φιλαδέλφεια – Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, υιοθετούμε ένα αδέσποτο-σώζουμε μία ζωή… Την δική μας!

Ημέρα υιοθεσιών θα είναι η Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, στο Adopt-a-thon την εκδήλωση που διοργανώνουν τους τελευταίους μήνες στον χώρο του συλλόγου και στόχο έχει κάθε αδέσποτο να βρεί το σπίτι που θα το αγαπήσουν για μία ζωή!

Στο εμβληματικό πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Φιλοζωικός Σύλλογος, γράφει τα τελευταία 10 χρόνια μία αξιόλογη πορεία με έντονη δράση στην διάσωση και φιλοξενία αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στον Δήμο Νέας φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

alsoslake

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου μας προσκαλεί να περάσουμε το απόγευμα από τις 4.00 εώς τις 8.00 το βράδυ στον χώρο του Πάρκου, που προς το παρόν τους φιλοξενεί και να γνωρίσουμε τα 90, περίπου, υπέροχα σκυλιά και τις 40 γάτες που έχουν υπό την καθημερινή φροντίδα τους οι εθελοντές. Θα μάθουμε την ιστορία τους, θα περάσουμε χρόνο μαζί τους και ίσως πάρουμε την απόφαση που μπορεί να αλλάξει για πάντα την ζωή μας και την ζωή ενός ζώου.

adoptathon

Η υιοθεσία ενός αδέσποτου μπορεί σε κάποιους να φαίνεται πως σώζει την ζωή ενός ζώου, αλλά στην πραγματικότητα σώζει την ζωή τουλάχιστον δύο αδέσποτων και κυρίως σώζει εμάς! Υιοθετώντας ένα ζώο, βοηθάμε τα σωματεία και τους εθελοντές να βοηθήσουν κάποιο άλλο στη θέση του. Τα οφέλη από την άλλη, για εμάς, την υγεία μας και την καθημερινότητα μας είναι απείρως περισσότερα!

Dogs2

Όλα τα χρώματα, μεγέθη, ηλικίες… Αν έχετε πάρει την απόφαση της υιοθεσίας στη Νέα Φιλαδέλφεια ίσως σας περιμένει ο νέος σας πιστός σύντροφος!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ξεκινήσει να γίνεται εδώ και ένα περίπου χρόνο, κάθε μήνα και μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματική. Οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν από κοντά τα ζώα προς υιοθεσία, μιλούν με τους εθελοντές, παίρνουν συμβουλές από εκπαιδευτή και αν είναι σίγουροι για την απόφασή τους συμπληρώνουν τα διαδικαστικά έντυπα και δρομολογείται η υιοθεσία. Κανένα ζώο δεν φευγει από την φροντίδα του Συλλόγου αν δεν έχει διαπιστωθεί πως ο ενδιαφερόμενος είναι ο κατάλληλος και κανένας δεν έχει μείνει χωρίς την συμβολή του Συλλόγου μετά το πέρας της υιοθεσίας. Πάντα μπορεί να ζητήσει συμβουλές και βοήθεια, πάντα θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση τους.

alsosforrest

Επί 10 χρόνια το σωματείο λειτουργεί με καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα, δεν λαμβάνει επιδοτήσεις από τον δήμο ή κάποιον άλλο φορέα και οι ανάγκες είναι μεγάλες. Διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια, παζάρια και φροντίζει για την μετάδοση της φιλοζωικής παιδείας, που η πολιτεία δεν αναλαμβάνει, στους χώρους που επιβάλλεται να γίνει, στα σχολεία και στο Πάρκο.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, έχετε μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον νέο καλυτερό σας φίλο, να περπατήσετε στο πάρκο με τα παιδιά σας και να γνωρίσετε από κοντά όλα αυτά τα υπέροχα ζώα που έχουν ανάγκη την αγάπη μας. Θα υπάρχει πάγκος με αναμνηστικά, των οποίων τα έσοδα ενισχύουν το έργο του Συλλόγου και εθελοντές για να λύσουν όλες σας τις απορίες. Πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, είναι η τελεια ευκαιρία να κάνετε ένα μάθημα ζωής στα παιδιά σας, που κανένας άλλος δεν θα τους δώσει από τους επίσημους φορείς της πολιτείας.

Dogs1

Μας περιμένουν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Ο Elvis, η Φένια και ο Φάνης και ο Ρωμανός θα είναι εκεί! Εσείς;

Αυτή τη φορά  ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε στον χώρο του Φιλοζωικού Συλλόγου στο ‘Αλσος Ν. Φιλαδέλφειας. Ο Σύλλογος ψάχνει να βρει χώρο για μεταστέγαση με τη συμβολή του δήμου. Τα αδέσποτα που φροντίζουν μας έχουν περισσότερο  ανάγκη από ποτέ.

Cats

Φιλικές και τσαχπίνες περιμένουν να σας γνωρίσουν από κοντά στο Adopt-a-thon

Όταν μεταστεγαστούν η Υπηρεσία Δασών θα γκρεμίσει τα κτίσματα που κάποτε “φιλοξενούσαν” άγρια ζώα σε έναν από τους χειρότερους ζωολογικούς κήπους της χώρας. Ο σύλλογος με πολύ κόπο τα τελευταία χρόνια, ανέτρεψε αυτήν την ζοφερή εικόνα των περασμένων δεκαετιών και την μετέτρεψε σε εικόνα αγάπης και σεβασμού για τα εκατοντάδες ζώα που περιθάλπει κάθε χρόνο. Για να συνεχίσει το έργο του μας έχει ανάγκη. Όσοι δεν θέλουν να υιοθετήσουν κάποιο ζώο μπορούν να βοηθήσουν με άλλο τρόπο. Αγοράζουμε μπλουζάκια, υιοθετούμε εικονικά ένα ζώο με ένα μικρό ποσό, ή προσφέρουμε εθελοντική εργασία, όλα είναι μέρος μίας αλυσίδας.

Adoption

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 4.00 το απόγευμα δίνουμε ραντεβού με τους φίλους μας και τα παιδιά μας στο Πάρκο Νέας Φιλαδέλφειας! θα γεμίσουμε τον χώρο με αγάπη και ελπίδα και θα υπενθυμίσουμε πως όταν υπάρχει θέληση υπάρχει λύση!

Επισκεφτείτε την σελίδα www.friendsofanimalsnf.com

Και στο facebook: Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας

Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα ή καλέστε στο 6944949741!

 

Κοινοποίηση:
Tags: