26 Ιουλίου, 2016

Υψηλή ραπτική… Kαι κοπτική από άγρια ζώα! (VIDEO)

Όταν η μόδα συναντάει τα άγρια ζώα, έχουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τα σκισμένα τζιν εξακολουθούν να είναι μόδα, αλλά τζιν με σκισίματα από δόντια άγριων ζώων, δεν είναι κάτι συνηθισμένο!

Δεν έχει σημασία ποιος είχε την αρχική ιδέα, πάντως η Ιαπωνική εταιρία Zoo Jeans έκανε την εμφάνιση της το 2014 λανσάροντας τζιν παντελόνια με σκισίματα που είχαν προκληθεί από άγρια ζώα και συγκεκριμένα τότε μας είχε αρχικά παρουσιάσει jean υφάσματα που είχαν σκίσει τίγρεις, λιοντάρια και αρκούδες που ζουν σε αιχμαλωσία.

Clipboard01

Τα αρχικά μοντέλα λέγονταν Τ1 (Tiger) L1 (Lion) B1 (Bear) αλλά πλέον έχουν προστεθεί και νέα μοντέλα στη συλλογή και συγκεκριμένα τα νέα μοντέλα του 2016 φέρουν σκισίματα που προκάλεσαν στο jean ύφασμα δύο λιοντάρια: ο 19χρονος Curtis και η 16χρονη O’Neal, που στις 25 Ιουνίου έλαβαν το “πακέτο” με το ύφασμα στο κλουβί τους (τα ζώα όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο, το αντιμετωπίζουν ως παιχνίδι και δείχνουν να το απολαμβάνουν) και φρόντισαν να επιτεθούν με τα νύχια και τα δόντια τους.

Δείτε πώς ακριβώς γίνεται η όλη διαδικασία στο αρχικό βίντεο παρουσίασης των Zoo Jeans. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα παντελόνια συνήθως βγαίνουν σε πλειστηριασμό και τα έσοδα δίνονται σε φιλοζωικές οργανώσεις όπως η WWF.

Δείτε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: