29 Ιουλίου, 2016

Ξεκαρδιστικό συμβόλαιο υιοθεσίας σκύλου που τα “σπάει”! (ΦΩΤΟ)

Είναι μια βρώμικη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!“, σκέφτηκε ένας πατέρας πρίν ενδώσει στις πιέσεις των τριών κοριτσιών του για να προσθέσει νέο μέλος στην οικογένεια, ένα κουτάβι που από καιρό του ζητούσαν. “Βρώμικη δουλειά, αλλά αυτός που θα την κάνει, δε θα είμαι εγώ!”

Ο ευφάνταστος πατέρας βρήκε έναν ομολογουμένως πρωτότυπο και δεσμευτικό τρόπο για να φέρει τα παιδιά του προ των μελλοντικών τους ευθυνών, σε σχέση με το κουτάβι. Δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό συμβόλαιο μέσα στο οποίο αναφέρει μία προς μία τις ευθύνες των παιδιών και τις απαιτήσεις του από αυτές και τον… σκύλο!

O John Stone, είναι προφανώς ο τύπος του πατέρα που δεν αστειεύεται! Είναι ο Chuck Norris των πατεράδων εκεί έξω που αν και επιθυμούν να υποδεχθούν στη ζωή τους ένα τετράποδο φίλο, αναγνωρίζει πως δεν είναι δυνατόν τα παιδιά του να τον αντιμετωπίσουν ως ένα ακόμα παιχνίδι, που θα βαρεθούν και θα παραπετάξουν σύντομα όταν συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες που έχει η φροντίδα του.

Τα παιδιά υπόσχονται να μην σταματήσουν να αγαπούν η βαρεθούν τον σκύλο. Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη συμφωνούν πως ο σκύλος είναι ευθύνη κυρίως των παιδιών, για όλη του τη ζωή“, γράφει στο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι Jessica, Casey και Samantha, προ διετίας, όταν επρόκειτο να υιοθετήσουν το νέο τους κουτάβι.

Δύο εβδομάδες αργότερα η οικογένεια καλωςόρισε το νέο κατοικίδιο ένα κουτάβι που ονόμασαν Kershaw, παρ΄όλες τις διαφωνίες του πατέρα για το όνομα, η άσκηση “Βέτο ονοματοδοσίας” δεν έγινε ποτέ!

dog-contract-reluctant-dad-1

Ο Kerwhaw, το κουτάβι που υιοθέτησε η οικογένεια Stone. Μαδάει, γλύφει, γρατζουνάει και τα κάνει στο λάθος σημείο, αλλά ο John τον αγαπάει παρ’ όλα αυτά!

Για την ιστορία, 2 χρόνια αργότερα, και τα 13 συμφωνηθέντα εδάφια έχουν παραβιαστεί πάνω απο μία φορές, αλλά όπως λέει και ο πατέρας των τριών κοριτσιών “τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα καλά μέχρι στιγμής“.

Το συμβόλαιο που ανέβασε στο Reddit ο ίδιος έχει κάνει χρήστες από όλο τον κόσμο να γελάσουν με την καρδιά τους, γιατί ως γνωστόν έξω απο το χορό πολλά τραγούδια λες! Οστόσο ο πρωτότυπος αυτός ο τρόπος, αν και δεν τηρήθηκε στο full θα μπορούσε να αποτελεί το νέο ενδο-οικογενειακό συμβόλαιο υιοθεσίας σκύλου, όπου όλοι αναγκάζονται να συμμετέχουν στην ανατροφή και φροντίδα του.

Το εν λόγω συμβόλαιο με όλες τις υπογραφές και του σκύλου!

36A7740000000578-0-image-a-2_1469680357296

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

 

Κοινοποίηση:
Tags: