10 Φεβρουαρίου, 2017

Τουρίστρια αρπάζει μωρό καρχαρία για να βγάλει selfie! Η φύση όμως της έδωσε ένα καλό μάθημα… (VIDEO)

Δυστυχώς βλέπουμε όλο και πιο συχνά τέτοια φαινόμενα. Θερμοκέφαλους τουρίστες να θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες με άγρια ζώα και οι πράξεις τους να επιφέρουν ακόμα και το θάνατο του ζώου, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν με ένα μωρό δελφίνι. Σε αυτή την περίπτωση όμως η φύση τους έδωσε ένα καλό μάθημα…

Συγκεκριμένα μια γυναίκα στην Βραζιλία αποφάσισε να πιάσει ένα μωρό καρχαρία για να βγάλει selfie, με αποτέλεσμα να τη δαγκώσει στην προσπάθεια του να ξεφύγει.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα σε μια παραλία στο νησί Fernando de Noronha της Βραζιλίας. Η γυναίκα, που κατάγεται από τη χώρα, ήταν εκεί σε διακοπές με τον σύζυγό της όταν είδαν έναν μικρό Κίτρινο Καρχαρία να κολυμπά πολύ κοντά στην ακτή και αποφάσισε να τον αρπάξει από το νερό για μια φωτογραφία.

Όπως ήταν φυσικό, ο μικρός καρχαρίας δεν χάρηκε καθόλου με την πρωτοβουλία της και μόλις εκείνη τον έβγαλε από το νερό, την δάγκωσε χώνοντας τα δόντια του στα δάχτυλά της, τόσο βαθιά που χρειάστηκε να του ανοίξουν με το ζόρι το σαγόνι για να την αφήσει. Στη συνέχεια τον πέταξαν ξανά στη θάλασσα. Μετά το περιστατικό η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα.

Οι Κίτρινοι Καρχαρίες είναι προστατευόμενα είδη και η παρενόχλησή τους τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι και 1.600 δολάρια. Δεδομένου όμως πως το περιστατικό συνέβη εντός προστατευόμενης περιοχής του νησιού, το πρόστιμο ήταν διπλάσιο. Το ζευγάρι κλήθηκε να πληρώσει για την πράξη του 3.200 δολάρια έκαστος.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Πηγή: thedodo

Κοινοποίηση:
Tags: