13 Σεπτεμβρίου, 2016

Το τραίνο γέμισε γάτες! Αν είστε γατόφιλος κλείστε εισητήρια για… Λονδίνο! (ΦΩΤΟ)

Όσοι χρησιμοποιούν το τραίνο για τις μεταφορές τους γνώριζουν καλά την ταχύτητα και το χάος που επικρατεί μέσα στις στοές. Αν όμως εκεί που περπατάς βιαστικός αντικρίσεις δυο γατίσια μάτια, σταματάς χαμογελάς και η μέρα σου ξαφνικά αλλάζει! Αυτός είναι ο στόχος!

Στο Clapham Common station στο Λονδίνο, από χθες και για δύο εβδομάδες ακόμα φιλοξενούνται πολλά… μουστάκια! Πορτραίτα από γάτες κοσμούν τα σημεία όπου άλλωτε ήταν τοποθετημένες εμπορικές διαφημίσεις.

4

Με προσοσχή μην πατηθεί καμιά ουρά, η διαδρομή μέσα στις στοές θα αλλάξει τη διάθεση των επιβατών. Φατσούλες σε αφίσες με λευκό φόντο θα καλημερίζουν τους αγουροξυπνημένους περαστικούς τα δύσκολα πρωινά, που θα πηγαίνουν στη δουλειά τους, ενώ θα τους χαρίζουν ένα ζεστό γουργουρητό στην επιστροφή για το σπίτι.

2

Από χθες οι πιο θερμοί γατόφιλοι ξεκίνησαν τις selfies! Περιμένουμε να γεμίσουν τα κοινωνικά δύκτυα με χαμόγελα και μουστάκια!

8

Δεν υπάρχει σημείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και δεν έχει καλυφθεί με φωτογραφίες από γάτες που μας κοιτάζουν με βλέμμα όλο μυστήριο και… αγάπη!

3

Χρειάστηκαν μήνες για να υλοποιηθεί το project, όμως φαίνεται να άξιζε τον κόπο. Η διαδρομή στο τραίνο και τις στοές είναι κουραστική και βαρετή, ο χρόνος μοιάζει στάσιμος και τα μάτια κάνουν βόλτες στο χώρο για να απασχολήσουν το μυαλό. Οι γάτες είναι μια από τις καλύτερες ιδέες που θα μπορούσαν να έχουν!

5

Οι διαφορετικές μουσούδες, τα γυαλίστερα ματάκια και το πανέμορφο τρίχωμα, απεικονίζεται με ακρίβεια και οι περαστικοί λατρεύουν να τις κοιτάζουν και να τις βγάζουν φωτογραφίες.

6

Όμως προσοχή, μπορεί κάποιοι να ενοχληθούν… ενημερώστε τους για το γεγονός πριν τους βάλετε μέσα στη στοά γιατί προβλέπεται πανικός!

Άλλωστε γιατί όχι σκύλοι δηλαδή; Θα σκεφτούν και ποιος να τους δώσει άδικο; Η επόμενη ελπίζουμε να εναι δική τους, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος…

10

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: Kickstarter

Κοινοποίηση:
Tags: