12 Σεπτεμβρίου, 2016

Το θαύμα της ζωής! Δείτε πως σχηματίζεται ένα έμβρυο σκύλου στην κοιλιά της μαμάς του! (VIDEO)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως μεγαλώνει ένα έμβρυο σκύλου μέσα στην κοιλιά της μαμάς του; Πως δημιουργούνται όλες οι οξυμένες του αισθήσεις και οι δυνατές αρθρώσεις; Ένα εκπληκτικό video μας δείχνει την αρχή μίας ζωής πριν ακόμα βγει στον κόσμο.

Στα “άδυτα” της μητρότητας, μέσα στην κοιλιά της μαμάς του ένα έμβρυο αναπτύσσει μέρα με τη μέρα την δύναμη και την ελαστικότητα των αρθρώσεων και την οξύτητα της ακοής. Πρώτα εξασφαλίζονται οι μύς που θα το βοηθήσουν να επιβιώσει, αυτοί στη σιαγώνα και τα άκρα, μετά αρχίζει να κινείται για να γυμνάσει τους αναπτυσσόμενους μύες μέσα στην μήτρα της μαμάς του. Και τέλος η ακοή. Το εσωτερικό του αυτιού που του χαρίζει την δυνατή ακοή είναι και αυτό έτοιμο και τα μικρά πτερύγια του εξωτερικού αυτιού ορατά.

Το μικρό θαυμα της ζωής είναι ένα έμβρυο Retriever που όταν γεννηθεί θα είναι ένα δυνατό σκυλί που θα φτάσει μέχρι και τα 35 κιλά. Σε αυτή τη φάση της ζωής του ζυγίζει μόλις μερικά γραμμάρια, είναι σχεδόν διάφανο και σχηματίζει όργανα, αρτηρίες και μυικό σύστημα.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: National Geographic

Κοινοποίηση:
Tags: