8 Σεπτεμβρίου, 2016

Συγκλονιστικό video! Ηρωική πράξη σκύλου σώζει δύο σκύλους από βέβαιο πνιγμό! (VIDEO)

Μία εκπληκτική διάσωση σκύλων από ποτάμι με ισχυρά ρεύματα είναι είδηση από μόνη της. Αλλά μία διάσωση σκύλων από άλλο σκύλο, είναι μία πραγματικά ιδιαίτερη είδηση. Κατά καιρούς έχουμε δει ηρωικές προσπάθειες ανθρώπων που αψηφούν τον κίνδυνο, αλλά τέτοιες εικόνες είναι σπάνιες.

Ένα δυνατό φύσηγμα του αέρα ήταν αρκετό για να ξεκολλήσει το ελαφρύ κανό από την όχθη του ποταμού. Την ώρα εκείνη δύο περίεργοι σκύλοι έτρεξαν και πήδηξαν μέσα στο κανό που άρχισε να παρασύρεται από τα δυνατά ρεύματα του ποταμού και γρήγορα το μετάνοιωσαν.

dogs in canoe1

Στο επίμονο και σπαρακτικό γαυγισμά τους εμφανίστηκε ο πιο απίθανος διασώστης με τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά! Ο Robbie, ένα λαμπραντόρ δεν τρόμαξε από την ορμή των ρευμάτων, ούτε σκέφτηκε δεύτερη φορά κάποιο οργανωμένο πλάνο διάσωσης. Βούτηξε αμέσως στο ποτάμι και παρ΄όλο που τα ρευματα τον παρασύραν, κολύμπησε με αποφασιστηκότητα προς το μέρος των δύο σκυλιών στη βάρκα.

dogs in canoe2

Επείδή όμως κανείς δεν σώζεται αν δεν θέλει να σωθεί, αυτό που κάνει πραγματικά μεγάλη αίσθηση, δεν είναι μόνο η δίαθεση του Robbie να σώσει τους φίλους του αλλά και η βοήθεια που του προσφέρει από την βάρκα ο ένας εκ των δύο βγάζοντας το σκοινί έξω από το κανό για να το πιάσει ο Robbie!

Το εκπληκτικό αυτό βίντεο δείχνει πόσο υψηλό ένστικτο προστασίας έχουν οι σκύλοι και πόσο η ενσυναίσθηση τους οδηγεί σε πράξεις αυτοθυσίας χωρίς δευτερη ανάλυση αλλά και πόσο υψηλή ευφυία έχουν.

 

Δείτε το video:

Διαβ’αστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

 

Κοινοποίηση:
Tags: