14 Αυγούστου, 2016

“Σώστε το μωρό μου” Γυναίκα εκλιπαρεί τους διασώστες να σώσουν τον σκύλο από το αυτοκινητό της στις πλημμύρες της Λουιζιάνα (VIDEO)

Δραματικές ώρες περνούν οι κάτοικοι του Μπατόν Ρούζ της Λουιζιάνα τις τελευταίες 2 μέρες. Καταστροφικές πλημμύρες έχουν πλήξει για τρίτη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα την αμερικανική πολιτεία και οι αρχές εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση για έκτακτη εκκένωση.

Η πολιτεία της Λουιζιάνα έχει κυρηχθεί εδώ και δύο 24ωρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Η φονική πλημμύρα των τελευταίων ημερών έχει αφήσει πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα και νερό και πολλοί πολίτες εγκλωβίστηκαν γιατί παρ’ όλες τις προβλέψεις δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος της επερχόμενης καταστροφής. Αστυνομία, πυροσβεστική αλλά και εθελοντές διασώστες, βοηθούν τους τελευταίους κατοίκους να εκκενώσουν τις πληγείσες περιοχές και να μεταφερθούν σε ασφαλή καταφύγια.

Για τις εκκενωθείσες περιοχές, έχει εκπονηθεί σχέδιο αναζήτησης εγκλωβισμένων και πνιγμένων ανθρώπων. Στο video που καταγράφηκε πριν μερικές ώρες, παρακολουθούμε την αγωνιώδη προσπάθεια εθελοντών διασωστών που περιπολούν με βάρκες, να βγάλουν από τα νερά μια γυναίκα που εντοπίστηκε εγκλωβισμένη στο αυτοκινητό της στην πλημμυρισμένη περιοχή του Parish. Στις εικόνες που μετέδωσε live το αμερικανικό κανάλι ειδήσεων WABF Channel 9, στη μία μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, ακούγεται καθαρά η φωνή της γυναίκας να εκλιπαρεί για βοήθεια για αυτήν και το μικρό σκυλάκι της που κρατούσε με κάθε τρόπο έξω από το νερό.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα στο mybestfriend.gr

Πηγή:  WABF Channel 9

Κοινοποίηση:
Tags: