7 Ιουλίου, 2020

Σκύλος πηγαίνει στη δουλειά μαζί με το αφεντικό του και έχει μάθει να παίρνει την σωστή πόζα

Η σκυλίτσα ενός οδηγού κούριερ έχει πάρει την τέλεια πόζα, βγάζοντας το κεφάλι της έξω από το παράθυρο του φορτηγού καθώς ο ιδιοκτήτης της βγήκε έξω για να μοιράσει τα δέματα. Η Ρόξι, το 7χρονο French Mastiff, περνάει τις ημέρες της καθισμένη στο κάθισμα του συνοδηγού του λευκού φορτηγού, ακουμπώντας το παράθυρο με τον αγκώνα της. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που αυτό το κουτάβι έχει προκαλέσει χαμό στο διαδίκτυο.

Το κυνηγόσκυλο, γνωστό και ως Dogue de Bordeaux, κάνει χαρές σε κάθε άνθρωπο που τη βλέπει, και κάθεται χαμογελαστή στο μπροστινό κάθισμα του οχήματος.

Η Roxy έχει επίσης και μια σελίδα στον ιστότοπο της εταιρείας κούριερ – όπου έχει χαρακτηριστεί ως το «πιο βολικό σκυλί της Βρετανίας»!

Ο ιδιοκτήτης της, ο Νίκι Mόρις , άρχισε να παίρνει μαζί του τη σκυλίτσα του, επειδή μεγάλωσε πολύ για να μένει στο σπίτι μόνη όλη μέρα – και τώρα η μικρή έχει τη δική της σελίδα στο Twitter!

Ο 51χρονος είπε: “Η Ρόξι, δεν είναι απλώς ένα κατοικίδιο ζώο, είναι μία διασημότητα που γυρνάει το Λονδίνο και παραδίδει δέματα στους ανθρώπους.”

σκύλος πόζα

“Είναι μαζί μας για επτά χρόνια, από τότε που ήταν κουτάβι.”

“Η Ρόξι έχει γίνει τόσο διάσημη που έχει πλέον το δικό της Twitter και Instagram.”

σκύλος πόζα αυτοκίνητο

Κοινοποίηση:
Tags: