4 Αυγούστου, 2016

“Πείτε μου ότι δεν ονειρεύομαι…” Η συγκινητική στιγμή που ένα παιδί παίρνει το κουτάβι που πάντα ήθελε! (VIDEO)

Η Colette Francisco, μέτραγε τις μέρες αντίστροφα από τα 3 της χρόνια μέχρι να πάρει αυτό που επιθυμούσε περισσότερο στη ζωή της, ένα κουτάβι! Η μέρα αυτή ήρθε επιτέλους στις 31 Ιουλίου, την ημέρα που έκλεινε τα 9!

Υπάρχουν κάποιές στιγμές ορόσημο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Είναι οι στιγμές που σε καθορίζουν και σε συντροφεύουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη σου μέχρι τα βαθιά γεράματα. Για ένα παιδί 9 χρονών τα βιώματα δεν είναι τόσο πολλά, αλλά η μέρα που παίρνει αγκαλιά το πρώτο του κουτάβι, γράφει μέσα του σαν την πρώτη μέρα που είδε τον ήλιο!

36D34E9C00000578-3721614-image-a-48_1470225410956

Η Colette ζητούσε για δώρο από τους γονείς της στα τρίτα της γενέθλια, να της επιτρέψουν να πάρει ένα κουτάβι. Οι γονείς της, της είπαν πως εφόσον είναι πολύ μικρή για να αναλάβει το κουτάβι, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα 6. Κάθε φορά που είχε γενέθλια μετρούσε αντίστροφα το χρόνο. “Δύο χρόνια μέχρι να πάρω κουτάβι, 1 χρόνο ακόμα και θα πάρω κουτάβι…”

Όμως η ζωή τα έφερε έτσι που όταν η Colette έκλεινε τα 6, η οικόγένεια δεν κατάφερε να ικανοποιήσει την υπόσχεσή της. Τα προβλήματα που είχαν τα επόμενα 3 χρόνια ήταν αρκετά και έτσι το κορίτσι περίμενε σιωπηλά την πολυπόθητη μέρα αλλά δεν είχε ξεχάσει.

Clipboard

Στις 31 ιουλίου, η Colette γυρνούσε σπίτι από την κατασκήνωση και η μητέρα της, της είχε πεί πως θα κόψούν τούρτα και θα κάνουν μία μικρή γιορτή, αλλά έπρεπε πρώτα να κάνουν μία μικρή στάση. στο σπίτι που πήγαν, της ζήτησε να κλείσει για λίγο τα μάτια της και την επόμενη στιγμή ακουμπούσε στα χέρια της, αυτό που περίμενε τόσο καιρό.

Η αντίδραση που περίμεναν ήταν αναμφίβολα αυτή της εκπληξης, αλλά σίγουρα όχι τόσο έντονα! H Colette σάστισε για λίγο και μετά είπε “Πείτε μου πως δεν ονειρεύομαι…” Τα δάκρυα χαράς που κυλούσαν στα μάτια της δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Το Shiba Inu κουταβάκι που κρατούσε ήταν αυτό που επιθυμούσε περισσότερο κάθε μέρα της ζωής της από τότε που ήταν τριών και επιτέλους αυτή η επιθυμία είχε γίνει πραγματικότητα.

Clipboard

Όλα τα υπόλοιπα δώρα που έλαβε έκείνη την ημέρα ήταν σε χρήματα που της έδωσαν οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι και σκοπεύει να τα ξοδέψει όλα την ημέρα που θα πάρει την Wasabi (το όνομα που έδωσε στο κουταβάκι της), ξανά στα χέρια της! Η Wasabi χρειαζόταν να υποβληθεί σε μια μικρή εγχείρηση και θα έφτανε στο σπίτι υγιής μια εβδομάδα περίπου μετά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή για να την αισθάνεται συνεχώς κοντά της, φοράει στο λαιμό της ένα μενταγιόν Shiba Inu και κοιμάται σε ένα μαξιλάρι με την φωτογραφία της.

Το δώρο της, είναι ένα δώρο ζωής που θα την αλλάξει ως άνθρωπο και θα της μάθει την υπευθυνότητα και την συντροφικότητα με ένα τρόπο που κανένας δεν μπορεί να διδάξει, παρά μόνο αυτό το όν που χαρακτηρίζουμε τόσο εύγλωττα ως τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου…

 Πηγή:Daily Mail

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: