12 Σεπτεμβρίου, 2016

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σώζει ετοιμοθάνατο γατάκι που έχει AIDS και γίνονται αχώριστες!

Η Ελληνίδα ηθοποιός αγαπά τα ζώα και το δείχνει έμπρακτα. Βρήκε ένα γατάκι άρρωστο και εξασθενημένο από τη νόσο του AIDS και του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Χρειάστηκε τέσσερις μήνες για να επανέλθει και σήμερα τη βλέπουμε…

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έσωσε ένα γατάκι, το οποίο πάσχει από το σύνδρομο ανοσολογικής ανεπάρκειας της γάτας. Όπως η ίδια αναφέρει σε συνέντευξη της στο iefimerida, χρειάστηκαν τέσσερις ολόκληροι μήνες προσπάθειας για να επανέλθει η Λιλίκα. Η ασθένεια που αντιμετωπίζει δεν μεταδίδεται στους ανθρώπους, πρόκειται όμως για μια νόσο μη ιάσιμη που χρειάζεται διαρκή έλεγχο και κτηνιατρική φροντίδα.

paleologou

Πλέον έχουν γίνει αχώριστες και αντιμετωπίζουν μαζί την ασθένεια της πανέμορφης γατούλας. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει ότι αγαπά πολύ τα ζώα και πιστεύει ότι είναι καλύτερα από πολλούς ανθρώπους.

Η πράξη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, είναι μια ακόμα πράξη αγάπης. Είναι σημαντικό να μην γυρίζουμε το βλέμμα στην ανάγκη μιας ζωής για φροντίδα. Δεν είναι δύσκολο, απαιτεί χρόνο και είναι μια δέσμευση, όμως πέρα από όσα προσφέρουμε στη γάτα ή το σκύλο που βρίσκεται σε ανάγκη, προσφέρουμε και στον ίδιο μας τον εαυτό που μαθαίνει να φροντίζει μια άλλη ζωή.

paleologou2

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: