8 Σεπτεμβρίου, 2016

Επόμενη στάση… αδιαφορία! Εκατοντάδες άνθρωποι πέρασαν, μόνο ένας σταμάτησε… (ΦΩΤΟ)

Την προσπέρασαν εκατοντάδες άνθρωποι και το μόνο που έλαβε, ήταν βλέμματα αδιαφορίας. Ήταν δεμένη σε έναν σταθμό τραίνου, τρομαγμένη και εγκαταλελειμμένη. Κανείς δεν της έδινε σημασία και η ώρα περνούσε χωρίς νερό και φαγητό, μέχρι που μια γυναίκα σταμάτησε…

Η νεαρή σκυλίτσα, χρησιμοποιούνταν ως αναπαραγωγική μηχανή, αλλά προφανώς έπαψε να είναι χρήσιμη για τον άνθρωπο που τη χρησιμοποιούσε με αυτό τον τρόπο και αποφάσισε να την εγκαταλείψει δεμένη, αφήνοντας μόνο μια μαύρη σακούλα για να κάθεται.

01  02

Η πράξη του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι σίγουρα καταδικαστέα, το χειρότερο όμως είναι ότι η αδιαφορία συνεχίστηκε, καθώς ο σκύλος βρισκόταν δεμένος και εμφανώς εγκαταλελειμμένος σε κοινή θέα, όμως κανείς, για περισσότερο από μία ώρα δεν σταμάτησε ή δεν κάλεσε την αστυνομία.

Είναι μόνο δύο ετών και εμφανώς ταλαιπωρημένη. Έχει γίνει μαμά όσες φορές γινόταν από τη στιγμή που είχε τη δυνατότητα να το κάνει.  Από τις αρθρώσεις της φαίνεται ότι ήταν αναγκασμένη να μένει ξαπλωμένη τον περισσότερο χρόνο, ενώ τα νύχια της ήταν αρκετά μακριά κάτι που τη δυσκόλευε αρκετά στο περπάτημα.

5

‘Αναμεσα στους εκατοντάδες περαστικούς του σιδηροδρομικού σταθμού του Μπρούκλιν, ενός από τους πιο πολυσύχναστους της Νέας Υόρκης, μόνο μια γυναίκα ασχολήθηκε με τον δεμένο σκύλο. Σταμάτησε να τον δει και αφού κατάλαβε ότι είναι εγκαταλελειμμένος κάλεσε την αστυνομία, από όπου επικοινώνησαν με την αστυνομία ζώων και μετέφεραν την Betsey –  όπως τελικά ονομάστηκε – σε κοντινό καταφύγιο.

3

Η υπεύθυνη του καταφυγίου αναφέρει ότι η Betsey ήταν αρκετά ντροπαλή όμως κοινωνική και φαίνεται ότι θα προσαρμοστεί εύκολα.

H Borok, η γυναίκα που ενημέρωσε την αστυνομία, πήγε να επισκεφθεί την σκυλίτσα την επόμενη μέρα, που φάνηκε να την θυμάται! Η γυναίκα την πήρε στο σπίτι της για το βράδυ, όμως δυστυχώς δεν μπορεί να την υιοθετήσει.

2

Η Betsey δεν είναι συνηθισμένη να τη φροντίζουν και να της φέρονται με καλοσύνη. Είναι δεκτική σε χάδια και αγκαλιές, όμως δεν ξέρει πως να ανταποκριθεί στα παιχνίδια και τις λιχουδιές…

4

Έχει ανάγκη από ξεκούραση και φροντίδα. Από μια οικογένεια που θα την υιοθετήσει και θα έχει την υπομονή να της δημιουργήσει το αίσθημα της ασφάλειας.

6

Είναι μια πολύ γλυκιά σκυλίτσα που θα δώσει πολλή αγάπη στη νέα της οικογένεια. Της αρέσει να βρίσκεται με άλλα σκυλιά, αποζητά χάδια και φροντίδα και όταν της τα παρέχεις κουνάει ασταμάτητα την ουρά της!

1

Μπορεί η ιστορία της Betsey να είναι μια από τις πολλές ιστορίες εγκατάλειψης και κακοποίησης, που διαβάζουμε καθημερινά, όμως κάθε μια ιστορία είναι ξεχωριστή. Κάθε μια ζωή είναι ξεχωριστή και πρέπει να δίνουμε την αντίστοιχη σημασία και να μην αδιαφορούμε.

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο mybestfriend.gr

Πηγή: Life with dogs

Κοινοποίηση:
Tags: