18 Ιανουαρίου, 2017

Ένα πείραμα που σοκάρει! Βλέπετε έναν άνδρα έτοιμο να πετάξει μια σακούλα με έναν σκύλο μέσα στο ποτάμι… Τι θα κάνατε; (VIDEO)

Αυτό είναι ένα πείραμα που σοκάρει… Εσείς τι θα κάνατε;

Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε έναν άνδρα με μια σακούλα, μέσα από την οποία ακούγεται το κλάμα ενός κουταβιού;

Το πείραμα στη Μεγάλη Βρετανία, απέδειξε ότι δεν υπάρχουν ήρωες πια. Ο νεαρός του video γέμισε μια μαύρη σακούλα με λούτρινα κουκλάκια, ώστε να μοιάζει ότι μέσα της υπάρχει ένας σκύλος. Έβαλε επίσης ένα μαγνητοφωνάκι από το οποίο ακουγόταν το κλάμα κουταβιού και περίμενε τις αντιδράσεις.

Άφησε τη σακούλα στην άκρη του ποταμού, μπροστά στα πόδια του και έδειχνε έτοιμος να τη ρίξει μέσα. Που και που την κλοτσούσε με σκοπό να προκαλέσει τους περαστικούς. Όμως σχεδόν όλοι πέρασαν χωρίς να σταματήσουν. Κάποιοι κοντοστάθηκαν αλλά δεν είπαν τίποτα και συνέχισαν να προχωράνε.

Το πείραμα κράτησε 4 ολόκληρες ώρες, κατά τις οποίες η σακούλα πηγαινοερχόταν στα πόδια του άνδρα που έμοιαζε έτοιμος να τη ρίξει μέσα στο νερό.

Από όλους τους περαστικούς λοιπόν, μόνο μια γυναίκα σταμάτησε και του ζήτησε να της δώσει τη σακούλα…

Η ίδια εξήγησε μετά, αφού την πλησίασαν και τη ρώτησαν γιατί δεν έκανε κάτι παραπάνω, ότι: “Ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω, όμως δεν ήθελα να προκαλέσω έναν βίαιο άνθρωπο, γι’ αυτό και πήγα παραπέρα να καλέσω την αστυνομία.”

Κάθε χρόνο ερευνούνται πάνω από 140,000 βίαιες συμπεριφορές ενάντια στα ζώα, ενώ οι αρχές καταφέρνουν να σώσουν μόνο τα 120,000. Γι’ αυτό να μην διστάζετε, αν δεν αντιδράσουμε δεν θα σταματήσει από μόνο του.

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Πηγή: dailymail

Κοινοποίηση:
Tags: