Ιανουάριος 24, 2017

Ελπίδα και χαμόγελα φέρνει η διάσωση τριών κουταβιών στην Ιταλία! Σώθηκαν μετά από 4 ημέρες κάτω από τα χιόνια! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Oι διασώστες βρήκαν ζωντανά τρία κουτάβια, που είχαν μείνει εγκλωβισμένα μέσα στο ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιφέρεια της πόλης Πεσκάρα στην Ιταλία!

Μετά από τέσσερις ημέρες τα σκυλάκια βρέθηκαν στα χέρια των διασωστών, υγιή, αλλά αρκετά ταλαιπωρημένα. Η διάσωση τους χάρισε χαμόγελα και ελπίδα σε όλους, πιστεύοντας ότι μπορεί να βρουν ακόμα ίσως, κάποιους από τους αγνοούμενους ανθρώπους.

Πρόκειται για τα κουτάβια των δυο μεγάλων σκύλων, ράτσας Παστόρε Αμπρουτσέζε, οι οποίοι εντοπίσθηκαν σε καλή κατάσταση στο χωριό Φαρίντολα, την περασμένη Πέμπτη.

Μετά τις σεισμικές δονήσεις της περασμένης εβδομάδας και το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας, με πρωτοφανείς χιονοπτώσεις στην κεντρική Ιταλία, υπολογίζεται ότι οι ζημιές συνολικά ξεπερνούν τα δέκα δισεκατομμύρια ευρώ. Οι άνθρωποι που αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, λόγω των σεισμικών δονήσεων των τελευταίων πέντε μηνών, ανέρχονται σε 13.000.

Ας ελπίσουμε αυτές να είναι οι τελευταίες καταστροφές και η ταλαιπωρία τους να σταματήσει εδώ. Στο παρακάτω video θα δείτε τα τρία αφράτα «αρκουδάκια» στα χέρια των διαδωστών, μια ηλιαχτίδα ελπίδας και αγάπης σε ένα σκηνικό ερειπίων…

Δείτε το video που ακολουθεί και παρακάτω φωτογραφίες από το σημείο διάσωσης.

Φωτογραφίες:

1

2

3

4

5

6

7

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Πηγή: Dailymail

Κοινοποίηση: