Φεβρουάριος 28, 2020

Δείτε το νησί των…γουρουνιών

Μεγάλη και πολύ όμορφη εμπειρία ζωής θα αποτελέσει μία επίσκεψή σας στο νησί των…γουρουνιών. Καλά διαβάσατε! Κάπου στις Μπαχάμες, πλησίον του νησιού Γκρέιτ Εξούμα, υπάρχει ένα πολύ μικρό νησάκι, ακατοίκητο όπου εκεί έχει μια παραλία, στην οποία ζουν…γουρούνια. Αυτή η παραλία είναι γνωστή ως η παραλία των γουρουνιών.

Το νησί των γουρουνιών, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες οι οποίοι ενθουσιάζονται στο θέαμα των χαριτωμένων τετράποδων. Δε χάνουν ευκαιρία να κολυμπήσουν μαζί τους, να τα χαιδέψουν και φυσικά να φωτογραφηθούν με τα πολύ φιλικά παχύδερμα.

pig2

 

πιγ

pig4

Όσο για τον θρύλο που θέλει τα γουρουνάκια να είναι στο νησί…λέγεται πως μία ομάδα ναυτών τα άφησε στο νησί υπολογίζοντας πως θα τα καταναλώσουν με την επιστροφή τους στο νησί. Ωστόσο οι ναύτες δεν επέστρεψαν ποτέ στο νησί και τα γουρούνια επιβίωσαν τρώγοντας σκουπίδια που άφηναν πίσω τους τα καράβια.

Άλλες ιστορίες λένε ότι οι χοίροι ναυάγησαν εδώ μετά από ένα ναυάγιο, ότι δραπέτευσαν από ένα κοντινό νησάκι, ή ότι σκόπιμα τοποθετήθηκαν εκεί για να προσελκύσουν τουρίστες.

Τα ζώα τρέφονται πλέον από τους ντόπιους και τους τουρίστες, απολαμβάνοντας μια όμορφη και ηλιόλουστη ζωή…

 

Κοινοποίηση:
Tags: