24 Φεβρουαρίου, 2020

Δείτε την έξυπνη αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα σκύλου

Πόσες φορές λόγω κακού καιρού ή δικής σας αδιαθεσίας ή του σκύλου σας  δεν μπορείτε να τον βγάλετε έξω βόλτα για την ανάγκη του; Σίγουρα πολλές, ειδικά όταν βρέχει το χειμώνα. Αντί λοιπόν να βάζετε πάνες στα διάφορα μέρη του σπιτιού και να έρχεστε αντιμέτωποι με μυρωδιές και ακαθαρσίες, αποκτήστε το BrilliantPad της εταιρείας Brilliant Pet, που έχει έδρα στο Σικάγο, και δείτε πόσο εύκολα είναι τα πράγματα.

Το BrilliantPad είναι μια απίστευτη αυτόματη πατέντα που δεν υστερεί και καθόλου σε εμφάνιση. Πρόκειται για την πρώτη αυτο-καθαριζόμενη τουαλέτα που μοιάζει με κρεβατάκι και μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού. Πώς λειτουργεί; Ανεβαίνει ο σκύλος σας πάνω για την ανάγκη του. Τα τσίσα που κάνει αμέσως εξατμίζονται ενώ τα κακά του μετακινούνται στο κρεβάτι, που έχει πάνω ένα ρολό, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, και μπαίνουν μέσα σε ένα χώρο που βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι, στο τέλος της μιας του πλευράς.

Αυτό γίνεται κάθε φορά που το ζώο σας ανεβαίνει πάνω για την ανάγκη του. Το κάθε ρολό, να υπολογίζετε, είναι περίπου 27 πάνες. Μετά από μέρες ανοίγετε το μέρος του κρεβατιού που μπαίνει μέσα το ρολό, το βγάζετε και αντικαθιστάτε.

Το BrilliantPad είναι οικολογικό, δεν προκαλεί κάποια αλλεργίες και η τιμή του είναι στα 75 περίπου ευρώ.

 

Κοινοποίηση:
Tags: