29 Φεβρουαρίου, 2020

Δείτε πώς να δώσετε το φάρμακο στη γάτα σας

Tο να δώσεις φάρμακο σε μια γάτα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εδώ που τα λέμε πιο εύκολο είναι να πας στο φεγγάρι ή να κατασκευάσεις τις πυραμίδες. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει; Και όταν δεν έχεις άλλη λύση; Ο τρόπος που ακολουθεί μπορεί να φαίνεται περίεργος όμως σε πολλές περιπτώσεις είναι η μόνη λύση.

 

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι το να γίνει η γάτα μπουρίτο. Την τυλίγουμε δηλαδή με κάτι, όπως ακριβώς τα μωρά. Για παράδειγμα με μια πετσέτα. Προσοχή όμως να μην μπορεί να ξεφύγει. Γιατί διαφορετικά το παιχνίδι χάθηκε.

Στη συνέχεια την πιάνετε και την κρατάτε καλά.

Κρατώντας το κεφαλάκι της τη χαϊδεύετε και της μιλάτε γλυκά. Τραγουδήστε της κάτι. Θα χαλαρώσει έστω και για λίγο.

Σε αυτό το σημείο αφήστε τη να σας δαγκώσει λίγο. Ώστε να ξεσπάσει τα νεύρα της. Αμέσως τότε χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο βάλτε της το φάρμακο στο στόμα. Για να σας πονέσει λιγότερο στο δάγκωμα ανοίξτε της το στόμα από τα πλαϊνή πλευρά.

Και τότε το γλυκό γατάκι θα γίνει μαινόμενος ταύρος ξανά. Θα έχει πάρει όμως το φάρμακο.

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος είναι να γραπώσετε από πίσω το κεφάλι της για να μπορέσετε χωρίς να σας βλέπει στα μάτια, να ανοίξετε το στόμα της χωρίς να το πολυκαταλάβει. Αυτό για τη δική σας ασφάλεια και μόνο.

Και το φάρμακο είναι και πάλι στο στόμα της!

Η επιχείρηση έλαβε τέλος. Στη γατούλα σας τώρα αξίζουν μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά πολλά χάδια. Μέχρι την επόμενη φορά που θα σας βγάλει και πάλι την πίστη. Σώσατε και το δάχτυλό σας. Πού το πάτε αυτό;

Κοινοποίηση:
Tags: