Σεπτέμβριος 4, 2016

Δεν θα πιστεύεις με τι παρ΄ολίγον να συγκρουστεί αυτός ο σέρφερ! (VIDEO)

Την έκπληξη της ζωής τους πήραν οι θεατές και οι συμμετέχοντες σε σχολικούς δοκιμαστικούς αγώνες σερφ στην Καλιφόρνια, όταν την πορεία ενός νεαρού σέρφερ ανέκοψε πριν την σύγκρουση ο πιο απρόβλεπτος κολυμβητής!

Αιφνίδια διακόπηκαν τα δοκιμαστικά του του Dana Hills High για το πρωτάθλημα σέρφ το πρωί της Πέμπτης. Η σχολική ομάδα  αγωνιζόταν, όταν ξαφνικά ένας νεαρός σέρφερ που δάμαζε τα κύματα κόντεψε να συγκρουστεί με ένα ελάφι!

deer in the ocean

Το ελάφι που κολυμπούσε όλο και πιο βαθιά στον κόλπο του Dana Point, είχε προφανώς κατέβει στην παραλία για ένα δροσερό μπανάκι. Την αρχική έκπληξη, διαδέχθηκε ο φόβος πως το ζώο ήταν σε πανικό και έκαναν κάθε τι δυνατό για να το απομακρύνουν από το νερό πριν πνιγεί. Ο προπονητής κωπηλάτησε σχεδόν 400 μέτρα μέσα στη θάλασσα μέχρι να καταφέρει να πλησιάσει το ελάφι και να το οδηγήσει στην ακτή, όμως αυτό ήθελε να συνεχίσει το μπάνιο του και κολυμπούσε ξανά προς τα βαθιά!

deer

Τελικά αναγκάστηκε ο Σερίφης να βγάλει το φίδι από την τρύπα ή μάλλον το ελάφι από τον ωκεανό… Η ακτοφυλακή του Orange County, έσπευσε στο σημείο με ένα μικρό σκάφος με «κανόνι» νερού, το έστρεψε προς την μεριά του ελαφιού και το ανάγκασε να βγει στη στεριά. Μία τέτοια διάσωση μάλλον δεν τους έχει ξανασυμβεί!

 

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: