29 Αυγούστου, 2016

Δεν θα πιστεύετε τι έκαναν τρεις αστυνομικοί σε πυροβολημένο κουτάβι! (VIDEO)

H Αστυνομία του Dorchester στη Βοστόνη αναζητεί ακόμα τους δράστες ενός αιματηρού περιστατικού πυροβολισμών στην οδό McLellan, όπου τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά η 18χρονη  Dashaye Mizhari και ο Fellony, ένας σκύλος που πήδηξε μπροστά από το αφεντικό του για να του σώσει τη ζωή, όταν άρχισαν να πέφτουν οι σφαίρες βροχή.

Όταν οι πυροβολισμοί σταμάτησαν, με ανακούφιση παρατηρήσαν πως η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε τυχαία στο σημείο ήταν καλά στην υγεία της αν και τραυματισμένη. Πήρε λίγο περισσότερη ώρα, να συνειδητοποιήσουν πως ο Felony συμπεριφερόταν περίεργα. Ήταν λαχανιασμένος, του έτρεχαν σάλια και είχε σημάδια στρες και αποπροσανατολισμού. Το περίεργο βαδισμά του 10 μηνών κουταβιού, τράβηξε το βλέμμα των αστυνομικών και έτσι κατάλαβαν πως είχε και αυτός τραυματιστεί από σφαίρα στο πόδι σώζοντας τη ζωή του αφεντικού του.

Clipboard01

Οι αστυνομικοί μεταφέραν άμεσα τον Felony, στην κλινική Angell Animal Medical Center του MSPCA και στο άκουσμα του ποσού που θα χρειαζόταν για να χειρουργηθεί το πόδι το, ο ιδιοκτήτης του λύγισε. Οι τρεις αστυνομικοί δεν δίστασαν στιγμή και αποφάσισαν να καλύψουν οι ίδιοι το ποσό της νοσηλείας και του χειρουργείου που έφτανε τα 2.500 δολάρια, συγκινημένοι από την αυτοθυσία του κουταβιού. Ο τρεις αστυνομικοί δήλωσαν πως όχι μόνο θα καλύψουν όλα τα έξοδα, αλλά και οτιδήποτε χρειαστεί στην πορεία προκειμένου να μην ακρωτηριαστεί και να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

ee3256492caa042a789ad09388c226b4

“Να προστρέχεις στην ανάγκη κάποιου και να βοηθάς αυτόν και την οικογένεια του, είναι ένα ανθρώπινο ένστικτο. Οι σκύλοι είναι και αυτοί μέλη της οικογενείας μας και δεν χαίρουν της αντίστοιχης εκτίμησης πάντα, ελπίζουμε να μην χάσει το πόδι του, μπήκε μπροστά από το αφεντικό του και “έφαγε” την σφαίρα για εκείνον”, δήλωνε ο αξιωματικός Lanteigne που τύχαινε να γνωρίζει από πρώτο χέρι πως είναι η ζωή ενός ακρωτηριασμένου σκύλου.

201

Ο David Lanteigne είχε ιδρύσει μία οργάνωση με το όνομα “Lilly, the Hero Pit Bull” προς τιμήν της σκυλίτσας της μητέρας το. Η μητέρα του Lanteigne,  το 2012 είχε λιποθυμίσει μπροστά από τις ράγες του τραίνου και η Lilly, την τραβούσε έξω από τις γραμμές όταν πλησίαζε ο συρμός. Η μητέρα του σώθηκε αλλά αυτό κόστισε στη Lilly το πόδι της.

Η οργάνωση σήμερα συγκεντρώνει χρήματα και προσφορές για σκύλους που κινδυνεύουν. Η κίνηση των αξιωματικών συγκίνησε τόσο τον ιδιοκτήτη του Felony, που αμέσως προσπάθησε και αυτός να συγκεντρώσει ένα ποσό για το χειρουργείο του Fellony τηλεφωνόντας σε συγγενείς και φίλους. Η ευαισθησία των τριών αξιωματικών που πληρώσαν από την τσέπη τους το ποσό για την νοσηλεία και τις ανάγκες του κουταβιού με την γενναία καρδιά, μας δείχνει πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει ο κόσμος, αν οι αστυνομικοί έδιναν τόσο μεγάλη σημασία όταν ορκίζονταν  “να υπηρετούν και να προστατεύουν”!

Δείτε το video:

Διαβάστε περισσότερα στο mybestfriend.gr

Κοινοποίηση:
Tags: