15 Ιανουαρίου, 2017

Άγρια επίθεση σκύλου με αδιευκρίνιστα αίτια στον Βόλο – Η υπόθεση διερευνάται από τους αστυνομικούς

Επίθεση από σκύλο, με αδιευκρίνιστα ακόμα αίτια, έγινε χθες το απόγευμα στον Βόλο. Ο 30χρονος άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση…

Μπροστά σε μακάβριες εικόνες βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν τηλεφωνικά για να παραλάβουν έναν άνδρα, κατακρεουργημένο, στην Νέα Ιωνία του Βόλου χθες το απόγευμα. Ο 30χρονος υπέστη επίθεση από σκύλο, προφανώς μεγάλου μεγέθους, στην περιοχή της οδού Προύσσης και διακομίστηκε κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο.

Λόγω κρίσιμης κατάστασής του νεαρού οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει διακομιδή του στην Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Πληροφορίες αναφέρουν, σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος, ότι ο 30χρονος έχει κατακρεουργηθεί, σε σημείο που έλειπαν ολόκληρα τμήματα από το πρόσωπό του και άλλα μέρη του σώματος. Ακόμη και η αναγνώρισή του στην αρχή ήταν δύσκολη.

Την υπόθεση ανέλαβε και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και από τις πληροφορίες που υπάρχουν οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Εικάζεται ότι ο 30χρονος μπορεί να δέχθηκε την επίθεση του σκύλου κατ’ εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης ή ο σκύλος να ήταν αδέσποτος -αν και στην περιοχή δεν εντοπίσθηκε αδέσποτο κάποιο σκυλί- ή ο σκύλος να ανήκε στον 30χρονο και για άγνωστους λόγους να επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η αστυνομική έρευνα πάντως δεν οδήγησε στην ανακάλυψη στοιχείων επίθεσης σε δημόσιο χώρο, αλλά πολύ αίμα από την αιμορραγία του 30χρονου στην αυλή του σπιτιού του και έξω από αυτό.

Η υπόθεση διερευνάται με κάθε λεπτομέρεια από τους αστυνομικούς για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Έχουν ενημερωθεί ο δήμος Βόλου και οι φιλοζωικές οργανώσεις και εταιρείες.

Για άλλη μια φορά ερχόμαστε αντιμέτωπη με ένα περιστατικό που μας προβληματίζει σχετικά με την κακομεταχείριση των ζώων. Ένας σκύλος, ακόμα και αδέσποτος δεν φτάνει στο σημείο μιας τόσο βίαιης επίθεσης αν δεν έχει δεχθεί αντίστοιχη μεταχείριση ή ακόμα αν δεν τον έχουν εκπαιδεύσει και δεν τον έχουν μετατρέψει σε κάτι το οποίο δεν είναι. Τέτοιου είδους ένστικτα καλλιεργούνται στους σκύλους. Διαβάστε επίσης μια άλλη περίπτωση επίθεσης και τους προβληματισμούς που αναπτύσσονται… Μια επίθεση – Πολλοί προβληματισμοί! Γιατί η φροντίδα των αδέσποτων μας αφορά!

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Mybestfriend.gr

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κοινοποίηση:
Tags: